Председателят на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева защити Лили Иванова, след като последният концерт на естрадната прима в Пловдив предизвика смесени реакции. „Лили Иванова - недосегаема крепост!“, категорична бе Раева, като определи изпълнителката на „Ветрове“ като „най-великата в сферата си“.

„Честно казано, в първите два дни даже не се впечатлих. Толкова съм свикнала със злобата и простотията по нашите ширини, че това не е никаква изненада. Е, подразних се, че точно жената, която ме е карала стотици пъти да онемявам от възторг е мишената, но като разбрах, че журналист е “капацитетът” решил да пожъне “слава” на гърба на най-голямата, нещата си дойдоха на мястото. Веднага се сетих, какво ми беше казал един футболен журналист преди доста години: “Когато някой млад журналист идваше да се учи при мен му казвах: Плюй по Сираков, ако искаш да станеш известен журналист!” Някои негови ученици до ден днешен го спазват. Реших, че този пример е много подходящ за случая и затова го споделих. Та и този журналист така… хем плюл, хем толкова плювни по адрес на недостижимата Лили Иванова предизвика, но аз пак не запомних името му… И хората бързо ще забравят името му. А нейното ще го помнят и правнуците ни… Респект, Лили“, написа Раева.

Думите й са вероятно насочени към журналиста Георги Тошев, от чиято публикация във Фейсбук заваляха лавинообразно коментарите по повод концерта. „Всичко има начало... и край! Да знаеш кога ... и как...“, написа той след събитието.