Наско Сираков и съпругата му Илиана Раева се били нападнати от фенове на "Левски" по време на представянето на книгата на легендарния футболист във Велико Търново в четвъртък вечерта.

За това се оплака лично шефката на федерацията по художествена гимнастика в своя профил във Фейсбук.

"Тази вечер беше направен брутален опит от ултраси на "Левски" да се сплаши семейството ми и да бъде предизвикан конфликт,
който вече е с познат сценарий! - написа тя. - Във Велико Търново, на промоцията на книгата "Наско Сираков-Единакът", семейството ни преживя пореден опит за дискредитиране и унижаване от страна на ултраси на "Левски", пристигнали от София "спонтанно"!



Използвайки брутални лъжи по адрес и на двамата, снимайки срещата с апарат, се опитаха да предизвикат скандал и нажежат обстановката!

Потресени търновци напускаха заведението. Настояваме заснетият от самите тях материал да бъде пуснат от самото начало до край на обществеността в България, за да се чуят потресаващите въпроси към Наско, поведението на тези хора, чиято цел беше да предизвикат семейството ни! Аз бях атакувана по политическа линия, незнайно защо (напълно знайно)."

Пред "България Днес" Илиана Раева отказа да коментира случилото се и какви мерки ще предприемат със съпруга й.

"Имаше диалог и спор между феновете и тях - сподели председателят на "Сини боляри" Калин Станчев. - Те му казаха какви грешки е направил според тях по време на престоя си в "Левски". Не е имало заплашване. Според мен феновете от София бяха дошли да си му кажат в очите каквото имат."

Шефът на Националния клуб на привържениците на "Левски" Владимир Владимиров-Гугутката също е бил там.



"Бяхме във Велико Търново при нашите приятели от местния фенклуб, когато разбрахме, че семейство Сиракови ще е в града - сподели той. - Отидохме да видим какво ще се случва. Категорично заявявам, че заплахи и подобни неща не е имало. Имаше един мъжки разговор на феновете с Наско Сираков, в който г-жа Раева постоянно се месеше. Нещо, което не й отива на постиженията и положението."

Той добави, че ултрасите са заснели случилото се с камера, защото са се притеснявали, че Илиана Раева може да ги набеди в най-различни неща. Те са готови да предоставят записа на медиите.