Както беше обещал, Илиян не губи време след заслужената ваканция и вече засне новия си видеоклип, чиято премиера предстои. За най-нетърпеливите той показва кадър от снимачната площадка.

Какво е подготвил изпълнителя, предстои скоро да разберем, а дотогава може да се наслаждавате на Топ 5 на неговите хитове в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube.

Под номер пет е “Las Vegas”, едно парче от 2016 година, което и до днес е едно от любимите на меломаните. “Дзак, Дзак” се позиционира на четвърто място и това не е чудно като се има предвид, че е в типичния стил на обичания изпълнител. Още един хит се нарежда в класацията “ТОП 5 PlanetaOfficial” на Илиян и това е “Гадже трепач”, който е на 3 място.

“Обичам те, гадино” също е сред предпочитаните заглавия, в изпълнение на Илиян, а абонатите на PlanetaOfficial го поставят на 2 място. На върха застава “Моето момиче”, песен от 2015 година, която и до днес вълнува почитателите на поп-фолка.

В класацията място намира безспорният хит на Илиян, “Честит рожден ден” , който от 2008 година е негова запазена визитна картичка. Ще си припомните и горещото видео на още едно знаково парче в репертоара на певеца, който му осигури прозвището “тупалка”. Няма как в най-добрите песни на Илиян, да не бъде включен и неговият успешен дует с Алисия със заглавие “За последно”.