Изпълнителката е повече от щастлива от факта, че парчето се хареса от феновете и набира все по-голяма популярност. Ева-Марти сподели, че в момента с нейния съпруг - Силвър са в очакване на втората им рожба, която ще е момче.

Въпреки бременността си, изпълнителката продължава да работи върху новите си проекти, но за момента не издава нищо около тях.

Младото откритие на "Fantasy Group Media"- Ева-Марти, регистрира милион гледания на последния си проект - "Моето момче".





"Много дискотеки започнаха да звънят за участия след излизането на "Моето момче", но за съжаление съм спряла участията си на този етап. След като родя, живот и здраве, ще продължа да радвам феновете ми на участия" - споделя изпълнителката и интервю за "Карамел" с Гери Дончева.

Тя разкри още, че с Илиян ги свързва нещо повече от професионалната сцена. "С Илиян, освен дуетни половинки, сме и братовчеди. С него направихме една уникална песен -"Ой, злато", която се радва на успех и до днес "- доволна е изпълнителката, пише signal.bg