След като посрещна Балийската Нова година в Азия, Илиян избра да празнува Великден в България. Певецът се завръща тези дни – зареден, рестартиран и вдъхновен.

По време на своя едномесечен престой в Бали, той посети най-свещените места на острова и отново не пропусна да направи феновете свидетели на малките му бягства от реалността. Една от последните забележителности, които видя бе остров Нуса Пенида, част от голямата група индонезийски острови, известен с красиви гледки, девствени плажове и живописна природа. “Храмът на свещената вода” също бе част от туристическата обиколка на Илиян, а най-голямо впечатление му направиха 12-те фонтана, пълни със светена вода и привличащи вярващи от цял свят. 108-годишна балийка пък бе сред интересните личности на острова, които също впечатлиха певеца.

В последните дни преди да отпътува от остров Бали, звездата на музикална компания “Пайнер“ реши да “подпечата“ своя престой в Азия с нова мащабна татуировка на ръката. Феновете вече видяха крайния резултат в официалната страница на певеца в социалната мрежа, а той потърси мнението им под формата на коментари, пише planeta.tv

Великден Илиян посреща в България, заедно със сина си и със своите фенове. На 8 април той ще пее в Студентски град в София, а на 12 април - в Пловдив. Веднага след това изпълнителят отново тръгва на път, но този път към Лондон, където има среща с българската общност във Великобритания.