Тупалката на поп-фолка, Илиян, е в една изключително творческа фаза напоследък.

Преди седмица в музикалните класации се появи парчето му “Дзак, дзак”, което се приема изключително добре сред феновете.

“Това е твоят стил”, “Изключително маниашко и зарибяващо парче”, “Надмина представите ни, радвам се, че се завръщаш с толкова ритмични парчета”, коментират меломаните.

Илиян пък от своя страна продължава с изненадите за всички тях. Вчера вечерта в неговата официална страница във Facebook бе публикувана снимка, която подсказва, че изпълнителят отново е на снимачната площадка и предстои да ни изненада с още едно ново видео.

Дали и този път Илиян ще бъде в компанията на някоя красавица, както в “Дзак, дзак”, засега можем само да гадаем, но развръзката предстои скоро. В изминалите няколко месеца певецът представи няколко хитови заглавия, които се откроиха на музикалния пазар.

Още тази събота всички които харесват Илиян и хитовете му могат да се забавляват в неговата компания, защото комплекс “Приказките” край Харманли ще бъде домакин на едно горещо парти, в центъра на което ще е изпълнителят на музикална компания “Пайнер”. След това купонът ще продължи в к-с “Планета Пайнер” в Димитровград.