Илиян работи върху няколко нови проекта, сред които има и интересни колаборации, разкри певецът в "Открит микрофон".

"Сега с Устата сме направили едно парче и до месец трябва да го пуснем. Музиката е наше дело, текстът е негов /б.а. на Устата/. Не сме решили какво ще е заглавието, но сме записали песента и предстои да снимаме клип" - сподели изпълнителят и подчерта, че е свикнал да снима под режисурата на Николай Нанков.

За новия видеоклип обаче все още не се знае с кого ще работи. "В момента всички са заети и това ни бави, но аз за никъде не бързам" - каза Илиян.

"Подготвям самостоятелно парче, което ще излезе след дуета. Правя песента с Даниел Ганев. За мен той е един от най-добрите композитори. Мога да кажа, че е кючек, но има съвсем друго звучене, защото е с духови инструменти" - обясни той.

Хитовият изпълнител издаде в аванс, че в процес на подготовка е и още една дуетна песен, пише signal.bg.

"С Анелия работим по нов дует. Почти е готов, но не искаме да пускаме накуп всички парчета. Това парче няма общо с първите два дуета. Яко се получи, защото тя пее супер нежно, а пък аз ще нареждам. Мисля, че песента ще излезе лятото. Песента е с Даниел Ганев. Текстът, който пее Анелия, е готов, той е дело на Сиана" - споделя изпълнителят на "Единствена".