Фолк певицата Глория е в тайно съглашение с Илияна Раева и си е осигурила място на финала в „Денсинг старс“.

Сред танцьорите в шоуто се мълви, че партньорът на чалга звездата Светльо вече се е похвалил, че ще изкара до края и дори да не е новият победител, със сигурност ще е сред първите трима заедно с фолкаджийката.

Според професионалните състезатели певицата е твърдо решена да не се изложи, отпадайки предварително, и това е причината да получава високи оценки от журито.

„Няма как да отидат на елиминации със зрителски есемеси, като са все в първата тройка. А Илияна Раева съвсем видно бута Глория с максимални оценки и ако не е явна договорка, то поне е негласна, защото са близки”, коментират от шоуто.

*Глория и Светлин Димитров

Сред останалите участници също тръгна слух, че предаването е нагласено. А причината за това е, че звездите нямат твърди хонорари.

Този път продуцентите решили да плащат на епизод, така че колкото по-дълго се задържат ВИП персоните толкова по-високи хонорари ще вземат. Сред участниците обаче вече се появи недоволство от видимото фаворизиране на Стела Ангелова и Глория.

*Журито на Dancing Stars - Галена Великова, Илиана Раева и Алфредо Торес

„Парите едва ли имат значение за Глория, която има и твърда уговорка за плащане, но тя иска да остане за престиж. Но пък доста от останалите участници се интересуват от парите и не са във възторг от видното фаворизиране и на певицата и на холивудската актриса Стелла Ангелова”, коментират от екипа на предаването.

Според мнозина още куп скрити договорки предстои да лъснат на бял свят. А също и скандали между звездите, които вече интригантстват тайно, пишат от „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

*Глория и Светлин Димитров

Снимки: Bulphoto