Бракът на спортните звезди Илияна Раева и Наско Сираков не тръгнал по мед и масло.

В поредното интервю по пантофи на Валерия Велева Златното момиче разказа за трудните първи години на съвместния живот, пише blitz.bg.

“Първите две години бяха мъка. Аз нямах още усещането, че съм майка, съпруга, домакиня. А Наско си беше мъж, който държеше жена му да готви”, спомня си Раева.

“Аз не можех нито да сервирам, нито да отсервирам, а и не исках да се науча”.



Според нея по-големите компромиси са били от нейна страна. След сватбата тя слага край на кариерата си и се посвещава изцяло на неговата.



“Когато той замина за Сарагоса, за да играе там, аз трябваше да го последвам с дъщеря ни, която още беше малка. Един ден ми се обадиха от “Левски” и ми казаха, че трябва аз да тренирам Бианка (Панова - бел ред.) за олимпиадата в Сеул, защото тя категорично отказва да работи с Нешка Робева. Тогава той ми постави единственото условие в целия ни брак. Каза ми по телефона: “Ако не дойдеш при мен, просто си остани там.”

*Наско Сираков и Илияна Раева

Въпреки трудностите Раева заявява, че много харесва патриархалния модел. Тя никога не си позволява да ходи дори в къщата си неглиже.

*Наско Сираков и Илияна Раева

“Аз съм винаги по пеньоар и леко нагласена. Не искам да бъда просто съпругата на Наско, а и негова любовница. Сексът е изкуство за мен и най-много нещата между нас се крепят на секса”, споделя Раева.

Тя призна и за страховитата ревност в първите години на брака си с футболната легенда.

“Хвърляла съм дрехи от шестия етаж. Нарязах матрака с нож, за да не го убия. Той пък е разбивал с шут вратата, за да влезе. Но сега не изпитвам никаква ревност. Дори мога да кажа, че ако нещо е преживял и направил, той го е заслужил, защото е много класен мъж”.

Вижте видео: