В средите на шоубизнеса е изключително трудно популярните личности да намерят свои верни приятели и съмишленици, които също като тях да се радват на слава.

Някои от тях обаче, успешно са се справили със задачата и до днес, въпреки светската суета, се радват на истинско приятелство.

Пример за това са водещата на "На Кафе" Гала и стилистката Кремена Халваджиян, съпруга на продуцента Маги Халваджиян. Като стилистка на предаването на Гала, Кремена е всяка сутрин редом до приятелката си, обличайки я по различни начини и представяйки своя рубрика за мода. Когато не са на малкия екран, двете обичат да пътуват в Европа, да пазаруват и да почиват по различни курорти по женски. Признават, че се карат рядко и то за глупости. Въпреки това двете остават може би най-стабилното приятелство в родния шоубизнес.



По подобен начин стоят нещата за Дичо, сега вокалист на V.O.XX и вечно усмихнатия Део. Двамата са приятели от дълги години. След победата във VIP Brother 3, Део признава, че нощният живот и работата му като барман, са го тласнали към наркотиците, тъй като ги е използвал като стимулатор. Дичо обаче му помогнал да пребори зависимостта си: "Дичо ме спаси от наркотиците, като ме заведе на бокс", споделя Део. Да не пропуснем да споменем и факта, че освен приятели двамата са и колеги. Първо спретнаха заедно парчето "Нямам шеф", а след това изиграха приятелството си и във филма "Бунтът на L".



Малко по-различно е приятелството на Миро и Галка, от вече бившия дует "Каризма". Относно тях имаше безброй спекулации. Единствената теория, към която и двамата се придържаха бе силната им връзка един между друг и платоничното им приятелство. Въпреки, че те се разделиха „като колеги” както разказва Миро, никога не си позволяват да говорят за другия с негативно отношение. Изпълнителите не са близки колкото преди, но продължават да се чуват, да си споделят когато има нужда и да уважават работата и личния живот на другия, говорейки с особена носталгия за миналото.



Едно наистина дълго приятелство в родното публично пространство, е това на двамата "опосуми", вече шоумени със собствено шоу Иван и Андрей. Те са приятели от много дълги години, още преди да се заемат с шоуто "Сблъсък". Освен емоция и истинско приятелство тях ги свързват и професионалните им ангажименти. Двамата имат заведение, агенция за запознанства и продуцентска кампания. Сега се радват на ефирно време и са сбъднали мечтата си да имат собствено шоу. Въпреки постоянния сарказъм в общуването си, Иван и Андрей си остават неразделни, не само в работата, но и в живота.

Без всякакъв свян плеймейтката Николета Лозанова и фолк певицата Андреа демонстрираха близките си отношения, чрез екранна целувка в клип на русата изпълнителка. Двете приятелки често се появяват по партита и светски събития. Малко скандализираха обществото като се появиха в направено от тях еротично клипче, но признават, че са се забавлявали. Николета разказва, че в тяхното приятелство няма женска злоба и завист и вижда в Андреа истински приятел. Лозанова нескромно отбелязва, че това може би се дължи на факта, че и двете са известни и желани.

Източник: Blife.bg

Снимка(водеща):