Mузикална компания „Пайнер“ потвърдиха, че Елена Паришева няма намерение да прекратява музикалната си кариерата, както се твърди напоследък, все още има договорни отношения с компанията и възнамерява да се завърне на музикалната сцена.

„Елена Паришева сама ще реши кога точно ще продължи с музикалната си кариера, ние не я пресираме. В момента тя се е отдала изцяло на майчинството и иска синът й да поотрасне още малко, преди да продължи да се захване отново с музикални проекти“, категорични са от „Пайнер“.

„Освен това Елена почти през цялото време е в чужбина при бащата на детето си - Ивелин Попов, който играе в Украйна, така че е нормално на този етап да не бърза да се завръща на музикалната сцена.“, поясниха още от „Пайнер“.

„До този момент всичките й фенове могат да са спокойни - Елена Паришева има намерение да продължи музикалната си кариера, но все още не можем да конкретизираме кога точно ще стане това. Оставили сме тя сама да прецени“, допълниха от музикалната компания, пишат от bliasak.bg.