През 2009 година Николета Лозанова се похвали, че се е снимала в клип на световноизвестният рапър Akon. Медиите тогава гръмнаха и приветстваха новината за успеха на нашенката.

''По време на заснемането на клипа в Лос Анджелис всеки ден в хотела получавах по 100 рози от него, а стаята ми струваше по 7000 лв. на вечер!'', това бяха думите на Ни Ло.

Мина доста време, но никой така и не видя прословутото видео на Николета с рапъра. Плеймейтката се измъкна от неловката ситуация с обяснението, че имало проблем с клипа. Николета си изми ръцете с изгората й от онова време- Жоро Главата.

Все пак има хора, които не са забравили хвалбите на моделката и все още се чудят къде е клипа. Читател не се стърпя и изви глас: ''Давам 1000 лева за клипа на Николета и Akon! Не това не е лъжа! Наистина ще платя на този, който ми покаже прословутия клип на Akon с участието на нашата Николета Лозанова. През 2009 година Николета се хвалеше наляво-надясно, че се е снимала в клип на Akon, но 4 години по-късно няма и следа от този клип.''

Повечето интернет потребители споделят мнението на въпросния читател и смятат, че Ни Ло просто си е направила ПиАр за сметка на лековерното общество, пише hotarena.net.