Бурната връзка на актьора Мел Гибсън с бившата му приятелка Оксана Григориева отново попадна в светлината на прожекторите след изтичането на и-мейли, които според слуховете те си разменили малко след кавгата си през януари.

Гибсън и Григориева се разделиха през април и се впуснаха в грозни публични разправии, след като руската певица обвини холивудската звезда, че по време на бурен спор й е избил зъб. Сега сайтът TMZ.com. се е сдобил с редица и-мейли, които според слуховете двамата си разменили малко след конфликта, пише БГНЕС.

Единият от тях, който Гибсън изпратил на Оксана, гласял просто: "Как е зъбът ти?" и бил последван от друг, в който актьорът написал: "Би ли могла да ми се обадиш, моля те...искам да ти кажа колко неизразимо много съжалявам". В друг и-мейл, изпратен през март, Гибсън разказва за страданието си и за опитите си да възстанови връзката им.

"Започвам да осъзнавам колко сляп съм бил в действителност...Обичам те. Искам да бъда тук заради теб и заради Луси...Бях ужасен накъде отиваме, от моите избухвания и потенциалната вреда...". Следващото съобщение гласи: "Аз наистина губя контрол. Отчаяно се нуждая от решение. Съжалявам, че то те засяга. Не мога да понасям всичко това вече...Опитвам се да бъда добре, но това е по-силно от мен...Болката е прекалено силна и накъдето и да се обърна, тя става още по-голяма...Провалих се".

В отговор Григориева пише: "Всичко, което искам, е да бъдеш щастлив. Да не изпитваш вина, да се усмихваш отново. С мен или без мен, всичко с теб да е наред. Ти си невероятен човек. Уникален. Ти заслужаваш щастие, заслужаваш любов. Моля те, не се измъчвай толкова. Не си направил нищо, за да бъдеш толкова строг със себе си".