Фолк певицата Ина, която се скри от медийното пространство се е отдала изцяло на грижите за децата си. Изпълнителката сподели, че води обикновен и еднообразен живот.

"Гледам си децата и това е", сподели Ина, която смята да загърби музикалната си кариера, въпреки славата, която придоби.

Изпълнителката на "Забранено - позволено" призна, че много й се пее, но времената са доста различни от времето, когато изгря звездата й.

Въпреки че не е на сцената, Ина следи, какво се случва във фолк бранша и смята, че песните, които се създават имат доста кратък живот.

"Вече няма тотални хитове, които да останат във времето. Създава се страшно много продукция и така песните се забравят скоро", споделя брюнетката.

Ина разказва, че не е съгласна с твърднието, че във фолк средите не може да има приятелство между изпълнителите.

"Аз винаги съм се разбирала с всички. Не съм конфликтна и ми е много смешно, когато чуя да казват, че в бранша не може да има приятелство", казва тя.

Най-добрите приятелки, които има от добрите стари времена са с Ивена и Джина Стоева. Въпреки че нямат време да се видят, редовно се чуват по телефона и споделят радостите и проблемите си.

"Животът ни е много различен и все не остава време да се видим. Но тях искрено ги обичам и уважавам, защото са страхотни момичета!", са думите на Ина, цитира blife.bg.