Интернет полудя по бразилската Меган Фокс. Най-красивата жена в Холивуд има свое копие, което според мнозина е по-готино и от оригинала.

Клаудия Аленде миналата година бе просто състезателка за "Miss Bum Bum“, но не успя да се прочуе покрай бразилския конкурс. За сметка на това се радва на огромна популярност в интернет, поради невероятната си прилика с известната актриса Меган Фокс.

Интернет портали, форуми и онлайн изданията на мъжки списания "полудяха" заради бразилската манекенка, Клаудия живее в Парана, а миналата година са се състезавали за "Miss Bum Bum".

Удивително, Клаудия не получила титлата за най-добри задни части, но се превърна само за една нощ в интернет сензация

Аленде привлече вниманието към себе си поради невероятната си прилика с 29-годишната актриса Меган Фокс. Но за разлика от Меган (за която се смята, че е имала естетически операции на лицето, включително и носа), Клаудия отрича да си е правила и една пластична операция.

*В ляво Меган, в дясно Клаудия



Въпреки че някои от тях си личат.

В Инстаграм, феновете на Клаудия в момента наброяват 1.2 милиона последователи, а в Twitter, където също публикува секси снимки, има 34 000 фенове.

Бразилката се надява да стане поне наполовина толкова популярна, колкото холивудската дива. А феновете й дори предлагат, да я дублира във филмите, в които участва, заради пищните й форми отпред и отзад.

Освен да подражава на Меган Фокс и упорито да си търси път към успеха, Клаудия има и други опити да копира известните. В Бразилия тя заснела фотосесия, като тази с шампанското на Ким Кардашиян за „Пийпъл“.