Интервю с бившият вратар на Ботев (Пд) Славчо Тошев и екс-гаджето му Вивиан за пернишката телевизия „Кракра“ взриви нета!

Култовото видео се радва на голям успех, най-вече заради бутафорията на всички „съставки“ в него.

Някои потребители дори се шегуват в коментари под него, че са го помислили първоначално за част от шоуто „Пълна лудница“, пише Zasada.bg.

Водещият, въпросите му, отговорите на влюбената двойка… Шоуто е пълно!

„Да ми кажете нещо по-пикантно – на кое нестандартно място сте правили секс“, пита водещият Христо Милковски.

„Виви, ти като по-безсрамна, кажи“, прехвърли Славчо топката на любимата си.

„Аз ли?! Еми не сме пробвали чак толкова нестандартни места. Вкъщи навсякъде сме пробвали вече – дали в банята, дали на масата… Хубаво е да се пробват“, посъветва Вивиан.

„На мен най ми харесва пред камината, където има една голяма кожа от бяла мечка и когато е топло, на тази бяла кожа, нейното тъмно тяло стои страхотно голо“, добави Славчо.

„Даа, супер…“, възкликна водещият.

Продуцентът на „На Обяд“ Кристиян Цветков обаче защити продукцията си от нападките на форумците:

„Ние от „Бг Устрем“ не сме целели уронване на престижа на някого чрез създаването на нашите телевизионни предавания. Всички от нашият екип сме любители, и не се очаква от нас да правим чудеса, защото го правим за удоволствие и натрупвене на опит за в бъдеще. Ние седим зад името Христо Миловски, който се справи чудесно с интервюто и го направи на ниво, макар да беше критикуван неоснователно. Ние сме убедени в неговия професионализъм и припомняме, че роден научен няма. Ние в България сме царе само да плюем и обиждаме хората, които правят нещо съзидателно. Но не е лесно да правиш, а е лесно да критикуваш, но преди да критикуваш – направи!

Припомняме:

Славчо дълго време беше одумван зарази любовта си към 17-годишната столичанка Велислава Костова - Вивиан. Двамата приключиха окончателно връзката си с в началото на годината.

Танцьорката беше в устата на хората заради разкрепостеното си поведение и афинитета си към женени мъже, сред които се спрягаха имената на певеца Тони Стораро и брат му.

Велислава беше първата сериозна приятелка на Тошев след дългогодишната му връзка с тв водещата Симона Първанова.

Вижте цялото интервю на Славчо и Вивиан: