Ирен Кривошиева за пръв път сподели публично, че Стефан Данаилов е баща на детето й!

Тези дни в тв интервю Люба Кулезич я запита в прав текст защо не си признае, че синът й Владимир е плод на забранената й любов с Данаилов, пише blitz.bg.

Култовата актриса първоначално елегантно усукваше за бащинството на Ламбо, но изведнъж дебела стъклена чаша падна на земята и тя спонтанно се изпусна, че не казва цялата истина.....

“Когато лъжа, чупя”, възкликна Ирен, която за първи път призна в ефир, че таткото на най-важния човек в живота й е звездата от „Стъклен дом” и бивш министър на културата Стефан Данаилов.

*Стефан Данаилов

„Ако послушам сърцето си и направя това, което винаги ми се е искало да направя – революция, - то ще бъде в ущърб на моя син. А най-важното за мен е да го изградя като човек. Някои ми казват какво хубаво дете съм направила. Но не знаят с какъв труд, обич и лишения съм го направила... Сега не се срещам с бащата на сина ми. Знам само, че един ден Влади ще е съдникът и на моя живот, и на бащиния си”, заяви Ирен Кривошиева.

В актьорската гилдия от години е публична тайна, че Владимир е дете на Ламбо, при това май единствено. От снимките на младежа пък стана ясно, че той буквално е одрал кожата на Данаилов.

„Аз не робувам на това какво ще кажат хората. За мен моралът има огромно значение. Макар че сигурно на това място много хора ще възкликнат: “Тая ли ще ми говори за морал, бе!?” Моралът е в основата на всичките ми 5 брака. Много хора живеят дълго, без да се женят.

Други се женят, живеят пет години, после хукват да си търсят други за още пет години. Аз съм се омъжвала много пъти, но винаги е имало любов - някъде огромна, другаде по-малка. Каквото искат да казват за мене. Сега вече не мога да върша каквото си искам, защото трябва да се съобразявам със сина си”, казва култовата актриса.

Синът на Ирен и Ламбо никога досега не си е идвал в България. Напуснал е страната, когато е бил едва на три годинки. В момента Владо следва икономика във Флорида, където заради успеха си е бил награден с годишна стипендия, похвали се майка му.