Любовта тотално преобразява актрисата Ирен Кривошиева, която е складирала няколко бракове зад гърба си и настъпва за шести.

Последната й тръпка е операторът Николай. Очевидно заради него тя прави всичко възможно да изглежда млада и сексапилна.

В "Часът на Милен Цветков" днес Ирен се появи тотално преобразена, свежа и с нова прическа. От бабешкото й излъчване, когато си дойде за първи път от САЩ, не е останала и следа.

Кривошиева е склонна към пластични операции в името на любовта. Самата тя призна през юни т.г., че си е кръцнала носа. И то заради Николай, който като отишъл в Щатите при нея, й казал, че носът й е крив, пишат от bgdnes.bg

"Аз веднага заминах да си го оправя. Имам приятелка във Венецуела, в Каракас, и там ми го кръцнаха. Сега е прав", разкри актрисата, която вдига сватба с всеки мъж, в когото се влюби. Кривошиева има син от Стефан Данаилов, което бе дълго крита тайна, но преди две години тя изповяда цялата истина за живота си в книгата "Моят грях".

Сега Кривошиева не е толкова уверена по пътя към брака и признава, че вече не се хвърля като в миналото. Преди седмици двамата с Николай били заедно на курсове по медитация в Ястребино. Кривошиева казва, че това е най-хармоничната връзка, която е имала досега.