Двамата с Николай имаме с едно огромно его. Освен това той е невероятно откровен.

"Като дойде в Щатите при мен, веднъж ми каза – просто ей така, че имам крив нос и аз веднага заминах да си го оправя. Имам приятелка във Венецуела, в Каракас, и там ми го кръцнаха. Ето, виж, сега е прав".

Това разкри в „Горещо“ актрисата Ирен Кривошиева.

Двамата с последния (засега) мъж в живота й – оператора Николай Николов се срещат на интервю. Той обаче с ужас разбира, че актрисата има зад гърба си завиден опит – пет брака.

„Той седна до мен, хвана се за главата и ми каза: „Леле, кой ти вярва с тези пет брака“, разказа през смях Ирен, но добави в типично свой стил: „Но аз други бракове не съм имала“.

Страстта пламнала бързо, но отношенията им се развивали с различно темпо. Когато Ирен заминала за Щатите, тя му изпратила покана да отиде при нея.

„Не допусках, че ще тръгне. Бях сигурна, че няма да дойде. Но за мое учудване му дадоха 10-годишна виза“, разказа актрисата.

В това време обаче тя живеела с последния си съпруг. Ирен му признала открито, че има друг мъж в живота й и с това разрешила проблема.

Не след дълго Николай предприел духовно пътуване до Индия. В продължение на година и половина контактувал с Ирен само виртуално.

„Добре всъщност, че замина, че иначе щяхме да се изтрепем“, шегува се актрисата. Николай обаче не успял да я убеди, че медитацията е полезна. „Като разбрах, че трябва да се става в 4 часа, си казах – а, не, това не е за мен“, откровено допълни тя.

Когато се върнали от САЩ, Николай казал на Ирен, че двамата трябва да намерят себе си и да бъдат сигурни във всичко, което правят по пътя си. Щурата Ирен успяла да се влюби в друг мъж и дори да се сгоди за него. Станало малко преди да влезе във „ВИП брадър“.

Но когато отново се видели с Николай, тя осъзнала, че той е човекът, на когото държи най-много. Свалила годежния пръстен и се събрала с Николай. И двамата разказват за случилото се през смях. Дали обаче връзката им ще бъде трайна или Ирен ще полети към следващата си любов, предстои да видим.