Ирен Онтева отново си спечели сърцето на поочукания вече бохем Христо Сираков, научи "Всеки ден".

След злополучния край на връзката си с италиански бизнесмен блондинката се върнала при бащата на детето си.

Тя била щастлива, че Сираков я приел отново в дома си, още повече, че така можела да бъде близо до сина си Кристиан.

Родителските права върху детето бяха присъдени още преди години на Ицо Стоте манекенки, тъй като той е далеч по-платежоспособен от Ирен.

Това бе и един от малкото случаи в България, когато съдът отсъжда на бащата да поеме грижите върху детето, вместо на майката.

Ирен Онтева решила да се върне при застаряващия плейбой, след като италианецът Давид Бучолини я заряза. На бизнесмена му писна да спонсорира неуспешните начинания на любимата си и решил окончателно да я остави.

В крайна сметка Ирен побързала да възстанови поохладнелите си отношения с бащата на сина си. Те дълги години враждуваха помежду си, скандалите бяха неотменна част от срещите им заради детето, но очевидно и двамата са се кротнали след безбройните афери и връзки, които преживяха.

Още преди няколко месеца бизнесменът, който претърпя нещастна любов и с брадърката Зара, се оплака, че вече месеци наред го мъчи самота. "Имам пари, но какво от това, като всяка вечер си лягам сам", сподели вече застаряващият плейбой, при това с изтъняваща банкова сметка, макар сам да твърди, че е милионер.

Явно страхът да остане сам го е съкрушил съвсем и затова е склонил отново да се събере с Ирен, коментират негови приятели.