Ирен Онтева подкара истински звяр за 200 000 лева. Манекенката се обзаведе с чисто ново возило, което направо шашна дори най-големите ценители на марковите автомобили.

Както е известно Ирен си пада по луксозните вещи и скъпите придобивки, но автомобилът й направо надмина всички очаквания. Онтева се вихри по улиците с бял мерцедес, какъвто имат малцина от родните звезди, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Тя бе спипана от папараците на Николета Лозанова с новото возило, които освен това отбелязаха, че моделката не е никак добър шофьор.



Не е ясно дали това е нов автомобил, който Онтева си е поръчала, или е същият, с който катастрофира на пътя. Както е известно моделката има навика да попада в неприятни ситуации, когато седне зад волана и вероятно е пратила последния си автомобил на тунинг. Или направо се е обзавела с нов.

Припомняме, че през 2012 г. бившето момиче на „Сблъсък“ бе блъснато отзад от друго луксозно возило пред супермаркет в столичния квартал „Орландовци“. За щастие по време на инцидента се размина без наранявания за водачите.

Снимки: Булфото