Ирен Онтева стяга сватба с италианското си гадже Давид Бучолини. "Непрекъснато я моля да се оженим.

Всеки ден й предлагам и тя все ми отказва", оплака се италианецът пред сп. ELLE. Накрая обаче след няколко години съвместен живот Ирен най-накрая решила, че може да се врече във вечна вярност на италианския бизнесмен, който е приел сина й от милионера Христо Сираков като свой.

"На бялата рокля изобщо не държа", твърди топмоделката. Толкова пъти съм носила булчински тоалети за ревюта и фотосесии, че вече не са ми интересни", твърди Онтева. Все пак тя е решила да спретне традиционна сватба с булчинска рокля и всичко останало, тъй като много й харесала сватбата на колежката й Наталия Гуркова.

По модела на Гуркова и южноафриканското й гадже Джорджи Ирен и Давид ще направят две сватби - една православна в България и една католическа в Италия. Все още обаче не са се разбрали за вероизповеданието на бъдещите си деца. И двамата са категорични, че искат да имат две общи отрочета, без значение от какъв пол. "Вече си имаме и момче, и момиче, така че каквото дойде - такова", категоричен е Давид Бучолини.

От първия си брак Давид има 11-годишна дъщеря Франческа, която е в перфектни отношения с мащехата си Ирен. Двете обожават да се отдават заедно на разкрасителни процедури, когато Франчи е в България - ходят на масажи, на маникюр и педикюр. Щерката на Давид споделя всички свои сърдечни трепети с Ирен и я чувства като най-добрата си приятелка. От своя страна Бучолини възпитава по мъжки сина на Онтева от връзката й с Христо Сираков - Кристиян.

Манекенката признава, че тъй като Криско й е единствено дете, тя доста го глези, но мъжкото присъствие на Давид вкъщи възстановява баланса. Говори се още, че италианецът бил готов да осинови Кристиян, но срещнал люта съпротива от страна на биологичния му баща - Христо Сираков, припомня БЛИЦ.

Ицо Стоте Манекенки и Онтева водиха люти битки за родителските права върху Криско, които в крайна сметка бяха спечелени от майката, но Сираков се сдоби с официално право да вижда детето си от време на време - предимно в компанията на младата си приятелка - брадърката Зара. Ирен е щастлива, че Кристиян и бъдещият й съпруг Давид се разбират, защото би било ужасно, ако едно дете проявява враждебност към новия партньор на майка си.

"Една японска притча казва, че децата са временно явление - даваш им всичко от себе си, но идва ден, в който те отлитат от дома. И тогава оставаш сам", философски разсъждава манекенката, която е завършила психология и има собствен бизнес заедно със сестра си, а в съдружие с Давид държи ресторант.

Давид Бучолини харесал Ирен Онтева на светски партита и когато веднъж я засякъл във варненски басейн да плува със сина си, си казал: "Това е най-красивата жена на света!" Тогава малкият Криско бил едва на годинка и очите на Ирен били все в него, тъй като за пръв път влизал в басейн. Хич и не обърнала внимание на Бучолини, който изплувал внезапно до нея и я поздравил любезно.

Тогава все пак двамата си поговорили и Давид я информирал, че също има дъщеря Франческа от първия си брак. Точно когато Ирен организирала конкурса си "Мис Сирена" и била отседнала в луксозен хотел в Златни пясъци, италианският й ухажор внезапно се появил на съседния балкон. Тогава след няколко срещи Давид спечелил сърцето на Ирен.

"Аз съм хубавец, а съм и умен", хвали се днес Бучолини, чийто сватбен ден с изгората му Онтева още не е насрочен, но предстои. Говори се още, че след сватбата Ирен и Давид отново ще водят преговори с биологичния баща на малкия Кристиян да даде разрешение италианецът да осинови момченцето, което и без това отглежда като роден баща.