Моделът и актриса Ирена Милянкова засне специална фотосесия като булка с партньора си Никола Чолаков и с дъщеря си Мелани Роуз.

Милянкова позира за сп. "Булка" с модел на "Banderol" в цвят пепел от рози с топ от бродирана фина френска дантела и пола от клоширан сатен с ръчно нашит кристален тюл, създаващ 3D ефект на облаци.

Мелани Роуз, която следва стъпките на майка си в модата, представя няколко абитуриентски тоалета. Тенденцията е загърбване на дълбоката цепка и откровеното деколте, на преден план излизат женствеността и изяществото.

Милянкова разказва в интервю за списанието за голямото им семейство с Никола Чолаков.



"Две от децата ми са в тийнейджърска възраст, две до 10-годишна възраст и бебе на 6 месеца. Бъдещият ми съпруг Никола има три дъщери - едната е пълнолетна, втората му дъщеря е в първи клас и съответно бебето, което е нашето общо дете", обяснява тя.

Ирена споделя, че ги отглеждат с правила, много обич и търпение. По думите й с постоянство и дисциплина се стремят всеки член на семейството да участва активно във всекидневните дейности на домакинството.

За Никола казва, че са се усетили от самото начало, за тях личното и служебно пространство се преплитат в едно. Двамата имат бизнес с недвижими имоти.

"Обичаме пътуванията, но засега не ни се е случвало да се отдадем изцяло и само на почивка за повече от 2-3 дни. Нашите пътувания към момента са до Гърция по работа, където успяваме да съчетаем доколкото е възможно работата с лека почивка", добавя Милянкова.

Тя не е суетна - повече се стреми към вътрешен мир, отколкото към външен вид. Ирена признава, че е "до болка романтична".