Манекенката Ирена Милянкова е лудо влюбена в новото си гадже, видя "България Днес".

След като цяла една година пазеше връзката си в тайна, Милянкова най-сетне реши да се отдаде на чувствата си, без да се тревожи какво ще говорят злите усти.

Манекенката бе изловена от папараците на "Всеки ден" да интимничи с новия си възлюбен пред апартамента му.

Жилището на гологлавия господин се намира само на две преки от бившия офис на "Визаж", където преди години Ирена среща бащата на четирите си деца - Росен Чолов-Чолата.

Милянкова до последно не се отказваше от съдения за сводничество Чолов, но след като не се появи на едно от последните му дела, стана ясно, че Ирена завинаги е загърбила миналото си с него.

За момента манекенката, нашумяла като Съни от култовия български сериал "Под прикритие", не желае да издаде подробности за самоличността на тайнствения бизнесмен и единственото, което се знае, е, че е чужденец.

Според близки на Милянкова изгората на многодетната майка е богат грък, който върти успешен бизнес в южната ни съседка.



Двамата са се запознали преди повече от година, когато Ирена работеше за известна гръцка компания, опитвайки се да изхрани сама многолюдната си челяд.

Любовта пламнала бързо и въпреки дългите колебания на Милянкова в крайна сметка бившата на Чолата решила, че все още е твърде млада и няма да пропусне шанса си за пълноценна връзка.