Светът на манекенката Ирена Милянкова се срина, след като съпругът й Росен Чолов е арестуван за сводничество.

Прохождащата актриса от „Под прикритие” се превърна в истински парий за обществото.

Малко след като бе арестуван съпругът на звездата Милянкова потъна вдън земя.  Междувременно в публичното пространно бяха изнесени шокиращи факти от биографията на манекенката.

Целия си живот младата Ирена отдава на мъжа си Росен, с когото живее от 15–годишна, когато ражда и първото си дете. На всичкото отгоре актрисата е принудена да дели къщата си и с някои от елитните проститутки от антуража на съпруга си.

Въпреки целия успех, който постигна, докато бе на подиума и в сериала "Под прикритие" Ирена се оказа на дъното след ареста на мъжа си.

„Имаше всички шансове да осъществи мечтите си, но арестът на Росен обърна всичко с главата надолу", разказва нейна приятелка.

По съвет на Жени, останалата без пари и закрила майка на четири деца, влиза в „Къртицата”. Дни преди да получи предложение за участие, приятелите й се притесняват, че може да посегне на живота си.

Продуцентите на шоуто се надяват, че там Ирена ще разкрие какво се случва с нея в момента. И какви мисли и терзания са владеели душата й през последните седмици, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net.