Моделът и актриса Ирена Милянкова опроверга слуховете, че се е разделила със съпруга си Росен Чолов, който беше арестуван за сводничество и склоняване на манекенки към проституция в края на 2012-а.

Според думите й той все още е част от семейството им и няма намерение да го изоставя в този труден за него момент.

Хубавицата със сините очи отрича и клюките, че мъжът й системно упражнявал върху нея домашно насилие.

„Не сме разделени и никой никога не ми е посягал. Семейството ни е стабилно. Намираме се по средата на някаква трудност и на този етап нямаме какво да кажем”, обясни пред списание „Ева” Милянкова.



Манекенката, нашумяла с ролята на Съни в сериала „Под прикритие”, не крие, че след ареста на Росен се е сблъскала с доста трудности. Преди няколко месеца починал баща й.

„Смъртта е непреодолима. Болка, която остава в теб - живееш с нея, събуждаш се с нея”, изповядва се Милянкова. Същевременно се задали и сериозни здравословни проблеми с децата й.

„Това са най-трудните моменти. Когато се сблъскаш лице в лице със смъртта, останалото вече ти се струва незначително. Тоест темите, които провокират „интереса” на хората, дори не са в топ 10 на трудните моменти, през които минава семейството ми”, обясни майката на четири деца.



Милянкова внесе яснота и по въпроса с новата си работа на продавач консултант в луксозен бутик в столицата.

Въпреки че не се срамува от такава позиция, тя разяснява, че всъщност е била за кратко регионален мениджър в гръцка компания, която представлява няколко чужди бранда за България.