Актрисата от „Под прикритие” Ирена Милянкова и Росен Чолов могат в скоро време да се озоват на улицата без дом, защото след ареста на бизнесмена семейството изпадна в сериозна финансова криза.

Чолата бе закопчан от властите преди около три месеца по обвинение в склоняване към проституция и сводничество на млади жени и деца.

Сега фамилията живее в голяма къща в Горна баня, но заради престоя на Чолов зад решетките нямат пари да покриват вноските по ипотеката, пишат от skandalno.net

Самата Милянкова пък трябва да се грижи за четирите деца и на практика няма никаква възможност да поема работни ангажименти.

От банката – кредитор вече започнали да натискат за пари и дори да заплашват, че ще ги оставят на улицата.

Росен Чолов бе обвинен от прокуратурата, че е ръководител на банда, предлагаща момичета за платен секс. Уликите срещу него бяха насъбрани с помощта на СРС-та, който метод самият той определи като „непочтен”.

На последното заседание по делото защитата му поиска да го освободят, но от държавното обвинение бяха категорични, че имат достатъчно доказателства срещу него.

„Обвинението е за извършване на изключително тежко престъпление, което е насочено към най – уязвимата част на обществото, млади жени и деца. Деянията му са с висока степен на обществена опасност, която не може да бъде преодоляна от факта, че той досега не е осъждан”,  категорични са от прокуратурата.

Съгласно материалите на следствието, близо двадесет девойки от модната агенция FH1 са били подмамени да се продават като проститутки, а сред тях е имало непълнолетни и дори малолетни.

Момичетата били набирани за фотомоделки и манекенки, след което им вкарвали оферти да проституират. Красавиците заработвали от 600 до 1000 лева на нощ, като половината от парите отивали при сводниците Чолов и неговата първа помощница – моделката Ралица Любенова.