Ирена Милянкова призна, че смята да кърми поне седем години.

Досега красавицата, която има 5 отрочета, е "заработила" цели пет години "кърмачески стаж", като тя самата признава, че тенденцията е да станат седем, предвид новороденото й бебе. Милянкова публикува специален статус в социалната мрежа, с който призова майките да споделят колко време са кърмили децата си.

Постът събра десетки коментари само за броени часове и се превърна в една от най-обсъжданите теми за уикенда. Ето какво написа Ирена:

И сега малко факти:

1. И петте ми деца са родени по естествен път.

2. Две от тях - на термин, две - преждевременно и едно - преносено.

3. Три от децата са изключително кърмени бебета за общ срок от над 5 години с тенденция да станат поне 7, предвид настоящето кърмаче. А вашите факти :)

Писмо до един български мъж за Св. Валентин Ексклузивно! Кадри на бременната Мерилин Монро Ето ги хитовете и провалите на наградите Грами и БАФТА Коментарите под поста бяха повече от ласкави.

"Ето затова иде реч, българката ако поиска може да се справи и да се преборим с демографския срив, вас трябва да ви преподават в училище, вие сте истинска героиня", както и "Колко хубаво звучи, наистина...! Мечтая след време да споделя поне половината от тази история."

Приятелките на Ирена изразиха силната си подкрепа към нея и написаха, че повече български жени трябва да бъдат като нея. "Колкото повече раждаш,толкова по-красива ставаш", споделиха още майките, включили се в кърмаческото фейсбук предизвикателство на Ирена. Милянкова има 4 деца от арестувания за сводничество Чолата и едно от новия си любим - Никола.