Моделката и актриса Ирина Милянкова прогресира с учудваща скорост в новото си поприще.

Няма и две години, откакто Съни от кримката "Под прикритие" смени професията си и ето, че вече изкачи първия си връх в новото поприще.

Красивата майка на 5 деца се впусна в бизнеса с недвижими имоти, в който нейн учител бе настоящият й мъж - един от най-известните брокери на луксозни имоти в София Никола Чолаков. Учителят е свършил добре работата си, тъй като през миналата година Ирена е сключила една от рекордните сделки във фирмата за недвижими имоти, към която двойката работи, съобщи ПИК TV.

Сред всички брокери Милянкова е продала най-скъпия апартамент, а на годишните награди, които по традиция се раздават от компанията в края на декември, е получила специална грамота и парична награда. В семейството на актрисата обаче очевидно съществува надпревара и силната половинка не е допуснал да остане по-назад от крехката Ирена.

През миналата година също Никола Чолаков е успял да сключи най-скъпата сделка, но за продажба на къща, и също е бил сред отличените служители.

Бърза справка в сайта на брокерската къща показва, че чрез нея собствениците на луксозни имоти в най-скъпите квартали на София - тези в полите на Витоша, търсят по 2-3 милиона евро от купувачите. Запознати с този бизнес издават, че комисионата при такава сделка е 3%. Разбира се, по-голяма част от нея отива във фирмата, не в портфейла на брокера, но въпреки това и Ирена, и Никола са гушнали петцифрени хонорари от сделките.