Съпругата на Росен Чолов – актрисата Ирена Милянкова, също се оказа замесена в престъпната схема на мъжа си за трафик на бели робини с цел сексуална експлоатация.

Това скандално разкритие правят защитени свидетели срещу боса на модна агенция FH1, а писмените им показания ще се четат на следващото заседание на Специализирания съд, твърди в. "Всеки ден".

Според твърдения на бивша служителка в модната централа на близкия до братя Маргини Чолов, през лятото две манекенки от агенцията били командировани за тридневен сексвояж в Монако.

Жриците на любовта били пратени да обслужват руски баровци, а скандалното е, че манекенките заминали за княжеството като част от делегация на топсериала по БНТ "Под прикритие", който участва във филмовия фестивал Златната Роза в Монте Карло.

Ирена Милянкова бе една от звездите в първия сезон на хитовия сериал, където играеше любовница на мафиота Джаро.

Двете манекенки, пратени да проституират в Монако летели за княжеството в същия самолет, в който се качили Милянкова, програмният директор на БНТ Севда Шишманова, актьорът Михаил Билалов и продуцентът на "Под прикритие" Димитър Митовски, пише още "Всеки ден".

Жриците на Росен Чолов-Чолата давали вид, че са хостеси, наети от продуцентите на сериала, за да раздават рекламни материали и да участват в презентацията на кримката пред чуждестранни продуцентски къщи в рамките на фестивала Златната нимфа, пишат от

Проститутките обаче изобщо не припарили до червения килим на филмовия фестивал в Монако, който се провежда под патронажа на принц Албер, тъй като още на летището били поети от поръчалите ги за секс руснаци.