Манекенката Ирена Милянкова, богаташът Христо Сираков, музикантът Етиен Леви, актьорът Станимир Гъмов и гримьорката Силвия Стойчева препасват кухненски престилки през следващата седмица в „Черешката на тортата”.

Първият домакин от седмицата Христо Сираков ще посрещне гостите на вилата си до Щъркелово гнездо, с ATV и моторна лодка. Гостите ще объркат италианската вечеря на Сираков, като поискат ракия от самото начало, а не както се пие тя в Италия – в края на вечерята. 

Ще разберем има ли Христо още връзка със Зара, както и какво може да доведе до истерия Силвия и Гъмов. Домакин във вторник в „Черешката на тортата” ще бъде Етиен Леви, а той ще зарадва гостите с еврейска кухня и вино.

Етиен ще посрещне дамите от компанията като истински кавалер, с червена роза и ще покаже култовите си танцувални стъпки. Зрителите ще разберат каква е болката му, а като изненада ще се върнат във времето на дует ШИК. Всички ще танцуват заедно –  а Христо Сираков дори ще пее.

Гостите в „Черешката” за първи път ще си направят сметка какво поръчват в  сряда, когато Гъмов ще сложи цени на всяко ястие на вечерята си. На сцената на самия куклен театър всички ще са част от истински куклен спектакъл с песни, танци и много настроение.

В четвъртък, при Ирена Милянкова, продуктите на шеф Манчев ще бъдат приготвени в паста със сирена и сметана, а с нея тя ще нахрани децата си. Ирена ще купи домашни продукти и ще направи истинска българска кухня – баница, боб с наденица, свинска вратна пържола с лук.

На вечерята красавицата ще сподели неща за семейството и за кариерата на модел, а изненадата й ще върне всички в детството. За финал Ирена ще подари на гостите по един компот.

За петъчната вечеря ще бъдат необходими специални приготовления, и то от мъжката част на компанията. Ирена Милянкова ще реши да гримира мъжете, докато пътуват в лимузината, и те ще пристигнат при гримьора Силвия Стойчева с червени устни, спирала и руж.

Ще разберем какъв е животът на една от жените, която е била близка на Димитър Бербатов. Финалът на седмицата ще е вегетариански, а каймата, изпратена от шеф Манчев, ще бъде използвана за храна за бездомните животни.

В петък всички участници ще посетят приют за кучета, там ще си направят и фотосесия, приходите от която ще отидат за благотворителност. На вечерята Христо ще реши да купи снимките на всички за общо 800 лева, като най-високо ще оцени снимката на Ирена.