Ромската перла от "Биг Брадър" Ирена Петрова и приятелят й - англичанинът Бен обявиха, че ще се оженят в най-скоро време.

Това се случи в ефира на "На кафе", където сгодената двойка официално се показа пред зрителите. Влюбените споделиха, че планират сватбената церемония да се състои на селото на риалити героинята. Според думите на годеника й родното място на приятелката му е много красиво и за това там ще е тяхното официално встъпване в брак, пише ''Всеки ден''.

"Няма да е пищна сватбата, както е по ромските обичаи. Ще бъде само един ден и ще е семпла, съвсем нормална", заяви 30-годишната Ирена.

Тя разкри и бъдещите си планове в професионалното си развитие. "Ще работя във фирмата на Бен, като ще приемам поръчки. Бизнесът му е свързан с рециклиране на отпадъци. В момента карам нови шофьорски курсове, тъй като английските закони са по-различни", обясни чаровницата. 

Родената в Луковит брадърка напусна риалити шоуто на Нико Тупарев, заради агресивен сблъсък между нея и съквартирантката Силвия Юрукова. Еротичният модел предизвика ромката с обиди на етническа основа и в изблик на пиянството си я заплаши с това, че ще запали детето й. Продуцентите на продукцията решиха да накажат обаче не само расистката Силвия, но и Ирена, която не беше особено виновна за скандала по между им.

*Ирена със сина си

Приятелят на Ирена - Бен заяви, че е горд с половинката си, която според думите му се е представила добре.

"Щастлив съм, че прочетох толкова много положителни отзиви за нея в интернет. Мисля си, че хората я харесваха. Тя се държа добре и в моментите, когато бе подложена на серия от провокации. Наложи й се да се справи с много трудности и тя се справи добре", каза англичанинът.

*Снимки от почивката на Ирена и Бен в Мексико

Той заяви също, че не се притеснява от миналото на избраницата си, която е била стриптизьорка в бар.

"Защото всеки има някакви неща. Уважавам причините, поради които Ирена е работила в бар за стриптийз. Прочетох някой от гадните неща, които се писаха за нея, но не им вярвам. Четох, че сме се виждали преди време във Варна. Аз посетих Варна за първи път преди три седмици! Четох, че съм напуснал жена си заради нея. И това не е вярно. Аз съм фен на Ливърпул и дойдох в София, за да гледам мача с Лудогорец и стана така, че се влюбих", разказа още Бен.

Англичанинът заяви, че в момента на първо място за тях е сина на Ирена да се почуства добре в Англия, тъй като ще започне да учи в училище, в което има само англичани и ще има нужда от тяхната подкрепа.