Ирина Тенчева за пореден път изтъкна колко много е допринесла за промяната в Иван Христов.

Бившата тв водеща получи куп поздравления за влиянието, което е оказала върху Опосума и гордо благодари на всички.

Повод за изтъкването този път беше интервю, което Иван Христов даде за Диана Алексиева. Ирина на няколко пъти сподели линк към страницата и цитира отделни „мъдри изказвания“ на мъжа си.

В интервюто Иван разказва за това, как се е променил в последните 4 години – т.е. времето, през което е с Ирина, ожениха се и имат син. Продуцентът не крие, че се срамува от алкохолните делириуми, в които е изпадал, и смята тези моменти за безвъзвратно похабени.

„Случи се някакво чудо с мен“, осъзнава Иван за мига, в който е спрял да пие, и допълва, че оттогава е започнал да цени живота си.



Припомняме, че през 7-те години, докато беше с бившата си съпруга Вихра, Опосумът пиеше много. Неведнъж е влизал в полицейските хроники и е правил неща, от които и най-безочливият човек би се срамувал.

Веднага след като се залюби с Ирина зад гърба на Вихра обаче, Иван спря да пие. Дали по собствено желание, или по молба на Тенчева, не е ясно. Със сигурност обаче тя е причината.

Ирина добре осъзнава това и не спира да го изтъква по един или друг начин.

Споделяйки интервюто на Иван, бившата „Най-добра майка“ получи доста похвални коментари. В тях нейни близки я поздравяват за това, че е успяла да промени продуцента и да го извади дъното. Там, където беше по време на връзката си с Вихра…

А Ирина лайква коментарите и благодари за думите.