Ирина Флорин изненада съквартирантите си като им каза в очите, какво мисли за всеки от тях.

Най-шокирани от поведението на певицата останаха Ваня Червенкова и Стойко Сакалиев. Тя отиде при тях и на всеки един каза какъв е в нейните очи, а после се оказа, че това е било мисия.

"Ваня ти си хлъзгава, Стойко, ти си голям нагаждач". На въпросите на бизнесдамата и футболиста, защо смята така, Флорин обясни простичко: "Защото така мисля".

Според певицата Лияна е лабилна, Мишо Шамара пък не е справедлив, а Златка Райкова - Русата Златка е посредствена. "Пламене, ти си голям боклук", заяви Ирина на бизнесмена. Той пък й отвърна със силен смях. Следваща за "нареждане" беше Мира Радева. Флорин обясни на социоложката, че предава партньора си в живота Иво, който не си е тръгнал с добро чувство към Пламен и въпреки това Мира не спира да ходи с него.

Златка Димитрова - Черната Златка пък бе изненадана с репликата: "Русата Златка е по-красива от теб". Моделът Мариан Кюрпанов бе информиран от Флорин, че е "голям въздух под налягане". На това съквартирантът заяви категорично: "Най-накрая нещо смислено от твоята уста".

Откровеността на Ирина Флорин бе част от мисията, която Биг брадър й даде, за да остане в Къщата. Гласът в изповедалнята я похвали за изпълнението на задачата и като награда позволи на певицата да прочете писмо от сина й Георги, което я разплака.

Бизнесменът Иво, който беше в студиото при Ники Кънчев подчерта, че Ирина е много точна. "Права е навсякъде. Мира не ме предаде, но някак си само с Пламен напред-назад. Аз не бих дружал толкова с него в Къщата. Времето прекарано с него ми стига за цял живот", обясни половинката на Мира Радева, пише blitz.bg.