Предстои поредната изява на голямата Ирина Флорин пред феновете ѝ.

Певицата ще направи специален концент на 18-ти май в Терминал 1. Гост изпълнители ще бъдат Димо Стоянов от P.I.F. и Свилен Ноев от "Остава".

Ирина Флорин признава, че с Димо и Свилен винаги е поддържала приятелски отношения. Димо е написал две песни за певицата, които тя обожава. Това са парчетата "Карма" и "Ако ти си", които тя винаги изпълнява на концертите си.

"За мен е голяма чест както Димо, така и Свилен да пеят на участието ми в Терминал 1. Със Свилен и "Остава" записах и първата си песен - "Някой ме вика".



Имаме и много красив клип към песента, сниман от големия кинооператор Емил Христов" - казва Флорин дни преди концерта, цитирана от ПИК.

Освен родни таланти се оказва, че изпълнителката на "Цвят лилав" е голям фен и на Роби Уилямс, с когото не би отказала да направи дует.

"Много харесвам норвежкото дуо Röyksopp. Lana Del Rey ми е любимка също. Поради ред причини, това не са реалистични проекти.

Щастлива съм, че имам съвместни проекти с едни от най-добрите български поп изпълнители", допълва винаги красивата Флорин.