Покрай турнето си „Цвят лилав–20 години по-късно”, атрактивната звезда е изгубила силите си.

Още повече време й отнел концертът в зала 1 на НДК в края на миналата година.

Непрекъснатите мисли за предстоящия й концерт, буквално не давали миг покой на изпълнителката. В резултат на което тя започнала дори да губи съня си, пише „Телеграф”.

За да влезе във форма и да се възстанови, Ирина е посегнала към сънотворните, за да може да наспи спокойно вечер и през деня да е отпочинала.

Близки до нея издават, че тя изключително много държала на националното си турне. На всичкото отгоре сама се заела с цялата организация, което й коствало голямо изтощение.

През главата на фолк звездата минавали картина след картина, които не й позволи да спи. За да може да си отпочива пълноценно, изпълнителката се принудила да мине на успокоителни.

Говори се, че оттогава певицата е като пристрастена към малките хапчета. И от време на време продължава да прибягва към тях, макар шоуто вече е в миналото.

През новата година Ирина е решила да събере повече енергия и сили, за да възобнови клубните си участия. Преди няколко години тя се бе отдала на почивка и нямаше почти никакви активни появи пред публика.

Тази година обаче Флорин ще е по-често под прожекторите. И дори работи върху нов проект, с който ще изненада феновете.