Як пердах е изяла крехката Ирина Флорин преди няколко седмици, научи „Всеки ден".

56-годишната певица, на която обаче годините съвсем не й личат, е била бита в лъскавото заведение „Планет" до малкото НДК.

До инцидента се е стигнало след като изпълнителката на „Цвят лилав" в малките часове на нощта нахлула в бара, за да издирва свой любовник, който напоследък не й обръщал необходимото внимание, което тя смятала, че заслужава, разказаха запознати с аферите на Флорин.

В заведението Ирина бързо открила въпросния мъж, но за зла беда той бил придружен от официалната си половинка, която от доста време подозирала за изневярата с певицата. Без много да се церемони, младата дама директно строполила по-възрастната си конкурентка на земята и хвърлила такъв пердах, че дори мачовците наоколо останали впечатлени. Те, разбира се, първоначално не посмели да се намесят, защото женският бой, освен коварен, е и доста впечатляващ за гледане.

„Ирина все пак не е първа младост и въобще не успя да се надигне от земята", докладват очевидци на кютека. Законната съперничка направо я смляла с ритници, но все пак обектът на чувствата и на двете дами накрая успял да ги разтърве. Охраната на заведението също се намесила и изкарала Флорин навън.

Познати на Ирина поясниха, че тя близо 10 дни след нападението не си е показала носа от вкъщи. Първо, за да изчака синките и натъртванията да позавехнат, а също и защото я било срам от случката. В нощна София обаче са категорични, че рано или късно това е щяло да се случи. Флорин е известна с разкрепостеното си поведение, което въпреки сериозната й възраст, е трън в очите на много хора. Певицата няма свян да предлага компанията си на сериозни господа, без значение дали са обвързани.