Ирина Флорин усилено работи върху пускането на специална колекция мебели, сподели певицата навръх рождения си ден вчера.

Изпълнителката на "Цвят лилав" има собствена марка за интериорен дизайн. Ирина и хората, на които се доверява за проектите си, са се заели да сътворят специални фотьойли, облицовани с кадифе и коприна.

"Заедно с картините, които се харесаха на много хора, смятаме да направим цели кътове за домовете. Нещата се изработват бавно, с много анализ. Но пък влагаме цялата си позитивна енергия в тях. Сигурна съм, че ще носят късмет на тези, които ги вземат.", споделя Ирина Флорин.

Новата линия мебели ще има своята медийна премиера преди лятото. Въпреки че пораства с една година, любителката на лилавия цвят ще мисли върху новите мебели дори и на трапезата за рождения си ден.



"Ще заведа една група любими мои хора на тайландски ресторант, защото обичам тази кухня. След това близо седмица ще имам обеди и вечери с мои приятелки. Хората, които обичам, са много и често са от доста различни сфери на живота. Няма как да събера всичките на едно място.", допълва празнуващата звезда.



Флорин си е обещала тази година да пътува много. Харесва екзотичните дестинации и е забелязала, че винаги свършва доста повече работа, докато е на път.

Ирина тайничко се надява и тази година някой да я изненада с подарък, какъвто получила ден преди миналия си рожден ден - билети за пътуване до остров Тенерифе.