Ирина Шейк и Брадли Купър се стараят да не изнасят личните си отношения на показ, затова папараци до този момент не успяха да заснемат бебето на звездната двойка.

Двамата също така не дават интервюта и на никого не разказват за това как се е променил животът им след раждането на бебето.

Преди време фотографи успяха да уловят щастливата майка да разхожда малкото в количка, покрита с пелена, така че детето така и не бе заснето.

На следваща разходка се вижда как Купър държи гордо малката, докато неговата половинка разхожда кучето им и бута количката.



Журналисти успяха да научат и подробности около двойката.

Според E! News Ирина и Брадли са се променили след раждането на дъщеря им Леа и са станали по-близки. Изданието се позовава на източник, близък до звездите.

„Ирина и малката се чувстват прекрасно. Майката на Ирина много ѝ помага, особено в първите дни след раждането. Брадли винаги е плътно до Ирина, звъни ѝ по няколко пъти на ден.

На него му е тежко без бебето, но заради работата му се налага често да отсъства от дома. Те винаги си уреждат видео разговори, когато не могат да са заедно. След раждането на бебето двамата родители са се сближили.

Напълно е възможно те да имат още деца. Те са дали цялата си любов на Леа“, разказва източникът, близък до звездното семейство.