Тенчева и Христов са бесни не само заради вещите – двата лаптопа на Ирина и таблета на Иван, които им взеха, но и от кражбата на парите им. Оказва се, че тази сума пари е била спестявана за сватбата им.

Ирина спестявала от заплата си, за да осъществи планираната венчавка на някой гръцки остров. Сега тя и Иван започнали да спестяват от нулата, пише „Всеки ден”.

''Вдигнах си парички от заплатата, за да може с Иван да осъществим едно наше много специално желание. Е, не се получи. Ние пак ще съберем, но дано тези нагли хора не прокопсат с тях'', жалвала се Ирина Тенчева пред колеги.

Водещата споделила пред приятелки, че откраднатите пари са няколко хилядарки. Тенчева и Христов планирали сватба на една от любимите си дестинации това лято, тъй като искали да празнуват далеч от родината. Плановете им обаче се оказаха осуетени от наглите обирджии, пише kliuki.bg.

След обира Ирина призна, че в стария си лаптоп е пазела много снимки със сантиментална стойност, записки от началото на кариерата си в ''Почивна станция'' и много други лични неща, а Иван се страхува да не използват за нечисти цели счетоводните данни на фирмата му ''Междинна станция'', които съхранявал в личния си компютър.