И журналистката от международния блок на Би Ти Ви Ирина Костадинова сложи цици, но само размер и половина по-големи от собствените, научи "България Днес".

Процедурата станала в началото на март в клиника на известен български специалист.

"Нямам проблем с татуировките и болката, която се изпитва при подобни манипулации. С мъжа ми решихме, че скоро няма да го даря с друго дете и можем да експериментираме върху тялото ми", къде на шега, къде наистина споделила новинарката с приятелките си.

Тъкмо когато всички мислели, че Ирина се шегува, тя излязла в отпуск по болест. Минали се две седмици и цъфнала с обновен и нов вид.

"Най-изненадани бяха гардеробиерките, защото след процедурата гръдната обиколка на Ричи се увеличи и почнаха да носят еднакви размери с Вики Петрова", смеят се колежките на журналистката.

Така или иначе всички се зарадвали на новия имидж на "хулиганката", както неведнъж наричали Костадинова зад гърба й.

За подобрението на Иринчето главна заслуга имал собственият й мъж - Кирил Русев. От години той работи в Германия, където изкарва добри пари. Напук на слуховете двамата продължават да се обичат и не са разделени.

"Всяка удобна възможност гледаме да сме заедно. Благодарна съм на Киро, че освен за сина ни Виго се грижи и за мен. Негова беше идеята да сложа силикон", категорична е Ирина.