По време на предаването в неделя на 22.01.2012 ''Съпругите'' водещата Мая донесе огромен букет за Вихра. Бившата на Иван с изненада възкликна ''Защото ми е последното предаване''. Прие букета, разцелува се с колежката си Мая. Благодари на Нова за дадения шанс да работи три години в медията. Пожела на Жени Калканджиева, която ще седне на стола й успех.

Намекна, че зрителите ще я гледат в друга медия. Мая Крумова пожела успех на Вихра в новото начинание, а Катето Евро се провикна махленски ''Вихре, можеш да идваш тука да си хапваш в неделя.'' Двете водещи Мая и Вихра закриха предаването с изкуствени усмивки.

Въпреки старанието да прикрият тъгата, тя си личеше от километри. Виждаше се, че ситуацията е много мъчителна. Това, че си намери работа не помогна на Вихра да преодолее униженията и гаврите от страна на любовницата на съпруга си. Преди да закрият предаването Вихра не пропусна да призове зрителите да я гледат по друга медия. С изгонването на Вихра се слага край на дрязгите и интригите в раздвоения екип на ''Станция''-та .

От екипа на предаването подшушнаха, че Ирина Сарачинова най-накрая щяла да се успокои. Не можела да понася съпругата на Иван, която я гледала винаги укоряващо. Най-накрая щяла да спи спокойно, след като издейства изгонването на Вихра. Първо откраднала съпруга на брюнетката, след това й взе и хляба, шушукат от екипа на предаването, пише skandalno.net.

Ирина Сарачинова щяла вече спокойно да работи в ''Почивна станция'', продуцент на която е любовникът й. Иван дал още пет часа ефирно време на блондинката. Колеги на Сарачинова говорят зад гърба й, че успя да свали рекордно рейтинга на рубриката ''Най-добрата майка''.

Въпреки, че идеята за рубриката не беше лоша Ирина с флегматичния си изказ и държание, срина тотално рейтинга и рубриката беше свалена. От екипа се молят с две ръце да не провали и ''Почивната станция'', че щели да останат без работа много хора.