Любимата на телевизионния продуцент Иван Христов се тресе яко от притеснение да не би наглите крадци, да изкарат на показ кадри, от които нея явно я е срам.

Телевизионната водеща Ирина Сарачинова стигна дотам,  че от ефира на Нова тв призова апашите,  които отарашиха общото им жилище с Иван да й върнат стария лаптоп и таблета,  уж защото на него е целия й живот и всичко най – свидно.

Всъщност екс приятелката на Вихра стана за смях дори в очите на колегите си с нелепия си призив, като сама алармира престъпниците, че в старият й компютър има компромати, които те могат да продадат за много повече пари, отколкото струва общо задигнатото имущество от дома на звездната двойка, пише skandalno.net.

В изказванията си,  за да спаси реномето си или поне това,  което останало от него предвид етикета, който цяла България вече й лепна на разбивачка на семейства, Ирина заяви, че останалите откраднати вещи от жилището им с Иван не я интересуват и бандитите могат да правят с тях, каквото си искат,  но да й върнат стария лаптоп и таблета.

Според близки до отскоро вече Ирина Тенчева въпросните снимки на ''Най – добрата майка'' са си всъщност същински порно компромати и затова водещата е толкова угрижена.