Руският модел и бивша годеница на Кристиано Роналдо e в очакване на първото си дете.

То е плод на любовта й с холивудския актьор Брадли Купър, в чиито обятия тя намери утеха след раздялата си с футболната мегазвезда.

Шейк бе снимана в края на миналата седмица на летището в Лос Анджелис. Тя беше облечена с широко черно палтенце, поредният знак, че терминът й наближава.

"Ирина се чувства чудесно. Тя е толкова щастлива", заяви източник пред E! News. "Брадли и тя нямат търпение бебето да се появи на бял свят през лятото."



Купър и Шейк очакват да посрещнат първото си дете след няколко месеца. Двамата има още много работа да свършат, като например да обезопасят дома си и да изберат име за бебето. Те вече знаят пола на бъдещия си наследник, но предпочитат да го запазят само за себе си.



Напоследък имаше слухове, че връзката им куца и двойката се е разделила, но източници потвърдиха през Gossip Cop, че това не отговаря на истината. В действително, звездите май наскоро са се сгодили, тъй като Шейк бе снимата с диамант на безименния пръст на лявата й ръка. По-рано този месец Брадли и Ирина празнуваха заедно рожденните си дни, които са в две поредни дати, а по празниците бяха на почивка със семействата си и приятели.