Световноизвестната руска манекенка Ирина Шейк стана лице на новата колекция бански костюми на немската марка Bruno Banani.

Наскоро приятелката на полузащитника на Реал Мадрид и националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо представи модели в наситени цветове, с ярки щампи и големи геометрични фигури.

За фон на фотосесията бяха избрани палми, снежнобял пясък и екзотично бунгало, а образът на Ирина се допълваше от бижутата й - масивни гривни и големи обеци.

За момента г-ца Шейк успява много успешно да съчетава работата си с почивки в компанията на своя любим.

Неотдавна звездната двойка беше забелязана да отмаря на плажа на португалския курорт Алгарве. Влюбените не криеха чувствата си и не спряха да се прегръщат за радост на многобройните папараци.

А изводът, който всички си направиха, е, че в отношенията им цари пълна идилия. Футболистът вече представи рускинята на своето семейство и й разрешава да се грижи за неговия син Кристиано Роналдо-младши.

Звездата на "Белия балет" се сдоби с наследник на 17 юни миналата година. Майката е неизвестна, но се говори, че е студентка, която Роналдо по случайност забременил и на която после платил 10 млн. лири, за да се откаже от правата си. Но малкият едва ли страда, защото всеки ден край него е умопомрачителната Ирина Шейк, пише .