Безподобна наглост и отношение демонстрира в сутрешния ефир Ирина Тенчева.

Нахаканата водеща, която е по-прочута покрай чаршафните истории с мъжа си Иван Христов, отколкото с умения на екран, най-нахално се набута за работа в Нова тв.

„Аз избирам Нова, мъжът ми Би Ти Ви и това е. Всеки си поема по пътя, както преди да се съберем”, заяви с нескрито самочувствие Тенчева.

Ама вие развеждате ли се, конктрира уж на майтап Виктор Николаев. Както ПИК писа още преди време, Ирина и мъжът й Иван два месеца бяха пряка конкуренция, тъй като тя беше във ВИП Брадър, а той е продуцент и водещ на текезесарското риалити „Фермата” по Би Ти Ви.

Ирина обаче подчерта, че не се развеждат и в момента е изключително щастлива, че е вън от Къщата, нищо, че няма шанс да спечели финала.
„Вкъщи съм си, мъжът ми е до мен, детето ми спи и похърква до мен, всичко е наред”, похвали се Тенчева.

Тя не пропусна да атакува и една от най-големите си съперници в Къщата – Емануела.

„Този анцунг не се сваля, тя спи с него. Правих опити да го изпера и веднага бях нарочена за Гинка – домакинка”,обясни Ирина по повод белия анцунг на чалга дивата, намеквайки, че тя е абсолютна повлекана.

„Адът във ВИП Брадър е, че каквото и да се случва, трябва да се адаптираш, защото на следния ден се будиш в същата ситуация. Това е Дисниленд за възрастни”, обясни Ирина.

„Най-трудната мисия беше тази с лудницата, където ни даваха хапчета с вкус на фекалии и повръщане”, оплака се жената на Иван Христов.