Ирина Тенчева е категорична, че изобщо не е толкова перфектна майка, колкото изглежда отстрани, пише в. "Уикенд".

Половинката на Иван Христов признава, че в живота не е или поне не винаги е жената, което са свикнали да виждат на екран зрителите.

И тя преминава през вътрешни борби, страхове, изпитания и съмнения. Не са й чужди и родителските тревоги. Затова Ирина отказва да слага и получава етикети. Иска да живее свободна, такава, каквато е.



„Господ ми е дал един спокоен тембър. Знам, че говоря бавно, спокойно и ясно, което кара хората около мен да мислят, че същото е и вътре в мен. Всъщност в мен бушува огън. Почти непрестанно, ежедневно нарушавам образа за най-добър родител, най-добра майка. Лягам вечер с чувство за вина като повечето нормални родители, които си казват: „От утре вече никога няма да повишавам тон!”.

Когато се ядосам… Карам се, децата се карат помежду си, понякога не намирам точния подход и думи, преуморена съм, повишавам тон, наказвам…”, казвала е Ирина като е допълвала, че се е случвало и да се чувства слаба. Това са моментите, в които е изморена и не й достигат физически сили, и моментите, в които се усеща безпомощна да помогне.

Това е и причината тя да реши да влезе във ВИП Брадър - за да остане поне за малко насаме със себе си. Иначе за Иван тя е категорична, че той е мъжът за нея. И всякакви приказки за проблеми в отношенията им, са жълти измислици.