Ирина Тенчева обясни, че преди да влезе в риалити формата "ВИП Брадър" не е имала конфликт с Миглена Ангелова.

Затова не може да обясни защо имаше напрежение между двете.

"Ние нямахме конфликт преди това с Миглена. Тя даже се обади да честити на мъжа ми бебето ни. Виждала съм я няколко пъти на снимачната площадка, когато работихме заедно, преди време. Това е", каза Ирина в предаването "На кафе" тази сутрин.

"Тя не е потърсила близост. Седяли сме заедно на една маса. После тя влиза в Изповедалнята и започва да хейти. Конфронтацията е изкуствено създадена по време на номинации и по време на мисии", допълни още тя.

"Ако тя не ме харесва, защо трябва аз да отговарям със същото. Аз й казах, че нямам проблем с това, което тя мисли. Оправиха ни се отношенията.

След това, 2 дни по-късно, имаше лайф, на който тя беше номинирана и разбра, че има голяма зрителска подкрепа и се промени", каза още Ирина.

"Аз толкова не съм плакала през живота си, отколкото през тези 2 месеца. Ревях. Разхождах се в двора и не съм спала", разкри блондинката.

"Обичам Ава. Тя е добре възпитана. Смятам, че имаме чудесни отношения", отговори Ирина по повод твърдение на Миглена, че преди време я е чула да говори против дъщерята на Иван от брака му с Вихра.