Бившата водеща Ирина Тенчева е минала на хранителен режим, за да пречисти организма и премахне излишните килограми плод на кулинарната й мания. Жената на Иван Христов често радва приятели и последователи с вкусни чинии в социалната мрежа, но очевидно покрай пандемията, липсата на много движение са оставили отражение на фигурата й.

От 10 дни Тенчева е минала на Житния режим, за който разказа в Инстаграм, видя HotNews. "Успешно тръгнах по по този интересен път към себе си. От интересни изводи за някои мисловни и битови навици, от които нямам нужда, през дългите интервали от време на спокойствие и радост до “влизането” на тялото ми в режим “изчистване”, което прави всеки следващ режим за сваляне на килограми много по-успешен", отбелязва Ирина.

"Включих Ангелската супа вечерта на ден 7 като до вчера през деня бях само на 1-2 ябълки и чай. За да запазим резултатите и да не си навредим е много важно захранването да се случва бавно както спрямо разнообразието на продуктите, така и спрямо количествата. На мен не ми е трудно, защото един от интересните ефекти касае отношеноето към тялото ми... Спомних си как захранвах чистите свикнали на кърма стомахчета на децата ми и колко внимавах какво влиза в тях. Нещо такова чувствам и към себе си в момента", разказва още тя.

Всички дами, които искат да свалят килограми ще се справят много по лесно сега, защото тялото им е отворено за нови хранителни програми, а психиката е тренирана, категорична е Тенчева. "Опитните “житуващи” споделят, че при правилно захранване след 10-тия ден свалянето на килограми се ускорява", изтъква още тя. Екс-телевизионерката си обещала да оттук нататък да прави 24 часа глад 4 пъти в месеца (при фази на луната), като прави този режим 3 пъти в годината.