Ирина Тенчева, която успя да пребори коронавируса по време на третата вълна, разкри, че на два пъти е преживяла доста екзотично раждане. Hotnews.bg припомня, че тя има две деца Спас и Вирджини от първия си съпруг, а трето Сами е плод на любовта й с продуцента Иван Христов. След като родила за втори път, Тенчева се чувствала достатъчно добре, за да отиде на ресторант. „Родих в „Шейново“, а точно преди това Хилда Казасян бе открива своя ресторант на улицата“, разказа Тенчева в „На кафе“.

Почерпка в заведение имало и след появата на Самуил, но ресторантът на Казасян по това време вече е със сменен адрес, а Ирина отново ражда в "Шейново". Затова тя и Иван Христов, който присъствал на раждането и отрязал пъпната връв на сина си, влезли в миризлива кебапчийница. Там пък се оказало, че и двамата са забравили парите си и едва успели да съберат шест лева от джобовете си само за едно кюфте и чаша бира.

Заради децата си, Тенчева напускала болницата, където се лекуваше от коронавирус всяка вечер, докато Иван Христов плътно пазел леглото. Тя все още се бори с пораженията на китайската зараза и често кашляше в студиото.